3 Cursuri Lumina NECONVENTIONALA pentru Vlog/Podcast/Casting; Produs/Food; Portret in Studio sustinute de Max Lemnij
 • Promo Cursul 1

  Lumina Vlog Casting Podcast

 • Promo Cursul 2

  Lumina Food si Produs

 • Promo Cursul 3

  Lumina Studio Portret

Am dat startul la inscrieri, hai si tu sa inveti mai multe despre Lumina! 😀 Daca vrei sa afli inainte mai multe detalii, in afara de cele mentionate deja dedesubt sau in promo-urile video, scrie-mi pe adresa mea: max@maxlemnij.com
Iti urez Bun venit pe pagina celor 3 cursuri separate despre Lumina in foto. video si film, abordate intr-un mod foarte accesibil din punct de vedere financiar, folosind surse de lumina ieftine sau chiar improvizate din ce ai prin casa (dar cu rezultate comparabile cu sursele de lumina profesionale si foarte scumpe)
Ideea acestor cursuri s-a dezvoltat in timp, si este inspirata dintr-o revista americana cu nume "greu" in lumea filmului: "American Cinematographer". In articolul respectiv, doi directori de imagine de film incercau sa gaseasca solutii foarte "budget friendly" si testau variante ieftine de iluminare, cu materiale si elemente cumparate de la magazinul din colt, pentru filmele lor. Rezultatele lor au fost fost eficiente si spectaculoase.
Ma numesc Max Lemnij, sunt regizor si fotograf, absolvent UNATC cu peste 35 de ani de experienta in “campul de lucru” al imaginii fotografice si video cat si in prelucrarea si manipularea Luminii. (poti vedea lucrarile mele si aici pe pagina principala https://maxlemnij.com sau urmarind hashtag-ul meu #fotomaxus pe Facebook )
Chiar daca folosesti telefonul sa faci poze, sau aparatul tau foto pe modul automat, stii deja ca sunt multe situatii cand acestea nu dau rezultatele dorite, constati ca ceva e gresit din punct de vedere tehnic sau uneori artistic si inca nu stii cum sa rezolvi aceste situatii. 
Am pregatit pentru tine 3 cursuri, la alegere.
Acestea au o latura preponderent practica, interactiva, vom lucra impreuna, in studio, ca sa rezolvam probleme de iluminare foto, video, film ce ne pot da dureri de cap.
E bine ca bazele expunerii manuale in foto sa fie cunoscute dar se poate face o zi aditionala si separata pentru invatarea acesteia.
Dedesubt am enumerat pentru voi aceste cursuri:
 
1.Lumina in vlogging / casting. Ti s-a intamplat vreodata sa fii in deplasare si nu ai cu tine lumina ta preferata? Am solutia pentru tine
 
2.Lumina in food si produs plus notiuni de styling, pentru niste foto super yummy
 
3.Lumina in studioul de portret (si magia comunicarii intre fotograf si model, pentru fotografii reusite in studioul tau).
Aceste cursuri se bazeaza pe prezenta ta fizica (se vor desfasura intr-o sala din Bucuresti pe care o vom modifica conform necesitatilor de iluminare) si are o durata minima de 2 zile (minim 2h in fiecare zi, cu posibila prelungire pana la 3h/zi).
IMPORTANT!!! La cerere, se pot face si cursuri individuale "custom" in care sa stabilim de la inceput ce nevoi de invatare aveti si sa ne ocupam doar de acestea.
Confirmarea datelor de curs se va face tot pe email iar acestea se vor desfasura in momentul in care se va strange o grupa de minim 2 cursanti astfel: vineri ora 17,30; sambata ora 11,30; duminica ora 11,30.
Daca vrei sa te inscrii la unul din cele 3 cursuri, sau vrei mai multe detalii despre acestea, astept sa comunicam pe email pe adresa:  max@maxlemnij.com
Costul de participare, cu TVA inclus, este de 500 de lei pentru 2(doua) zile de curs (minim 2h, maximum 3h in fiecare zi de curs).
Desi vei invata si lucruri despre lumina foto si cinematografica disponibile doar pentru profesionistii cu mare experienta, calificare si “ştaif” in domeniu, (dar si magie cu lumini si accesorii ce le poti gasi si in casa ta) pentru mai multa usurinta in functionare, cursurile mele sunt incadrate dpv legal, ca fiind “non-formale” sau de tip “hobby”.
Hai si tu sa ne cunoastem si sa ne vedem cu bine la curs! 
Multumesc,
Max Lemnij
Contacteaza-ma
 • Email:
  max@maxlemnij.com
 • Address:
  Bucharest / Romania